Personeelsuitje Van Rijbroek in Boekel

Gelukkig mochten we vandaag weer terugkomen bij Van Rijbroek in Boekel! Na een succesvolle Just Beat It show bij ’t Hôfke in Handel waren we vandaag thuis te gast met de Ik Hou Van Brabant spelshow.

Nog voordat iederen ingedeeld was in een team, zat de sfeer er al lekker in. Met al die meiden en vrouwen en een enekle man was het al een aardig kippenhok. Met de captains van team wit, rood en blauw aan de leiding werd er flink gestreden. Ondanks dat ze alle slimme mensen bij team blauw bij elkaar hadden gezet, ging team rood er toch als een haas vandoor. Zij wisten in een rap tempo een voorsprong op te bouwen ten opzichte van zowel team blauw als wit. Maar waar een wil is, is een weg en opgeven zat niet in het bloed van deze 2 teams. Helaas gingen beide teams in de 2de ronde strijdend ten onder. Tegen de overmacht van team rood was gewoon niet te werken. Na 2 spelrondes hadden we de volgende einduitslag:

  1. Team Rood met 89 punten
  2. Team Wit met 48 punten
  3. Team Blauw met 29 punten
    Dames en heren van Van Rijbroek, hartstikke bedankt voor de gezellige avond en graag nog een keer tot ziens! Laat onder de foto’s even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!
    Houdoe en bedankt, ole ole!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder