Personeelsuitje Van Gaal

Vincent wist wel wie hij moest bellen om aan het personeelsuitje van dit jaar een bijzondere en gezellige wending te geven: Hij belde met Ik Hou Van Brabant en na een bakske koffie wist hij dat het met de Ik Hou Van Brabant spelhow helemaal goed zou komen!

Tijdens het potje Sumo-Worstelen was iedereen al in de strijdhouding gekomen en dat was goed te zien bij de Ik Hou Van Brabant show! Het ging er namelijk flink op in de strijd tussen team Rood, Wit en Blauw! Good old Thijs had aan het begin van de show wat moeite om met zijn team punten te scoren, team blauw en wit daarentegen gingen prima van start. Captain Edward wist zijn team echter te motiveren tot op het bot! En fanatiek dat ze waren daar bij het blauwe team! Het ene na het andere spel werd met een ruime zege gewonnen, daar waren team rood en wit niet tegen opgewassen. Gelukkig wist team rood toch nog van de 0 af te komen, maar de punten van team wit en rood samen kwamen nog maar net in de buurt van de score van team blauw!
Na een flinke strijd om de Drieka’s was team rood zo slim om team wit 10 punten in de min te zetten, waardoor team wit op de derde plek eindigde met 56 punten, gevolgd door team rood met 57 punten en de winnaar van vandaag was team Blauw met maar liefst 105 punten!
Iedereen kei bedankt voor de gezelligheid! Het was een skôn fisje! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!
Houdoe en bedankt
Manon en Jeroen

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder