Personeelsuitje van Druenen

Ik Hou Van Brabant als personeelsuitje, dat kan niet anders dan een succes worden. En zo werd het personeelsuitje van poelierderij van Druenen uit Geffen een groot succes bij D’n Driezeeg in Middelrode!

Ondanks pogingen van het personeel om te achterhalen wat er voor vandaag op het programma stond, was het een goedbewaard geheim gebleven dat de Ik Hou Van Brabant spelshow geboekt was. Gelukkig was iedereen blij verrast en werd er fanatiek deelgenomen aan deze strijd. Teams rood, wit en blauw probeerden niet voor elkaar onder te doen. Al snel bleek dat team wit enkele slimmerikken aan boord had waardoor ze al meteen een ruime voorsprong namen. Deze voorsprong werd niet meer weggegeven en met 94 punten ging team Wit met de eerste prijs naar huis. Team rood eindigde als tweede met 51 punten en team blauw werd derde met 36 punten.
Iedereen ontzettend bedankt voor dit gezellige personeelsuitje! Graag zien we jullie nog een keer terug! Laat onder de foto’s een reactie achter, dat vinden wij altijjd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Anja van Druenen
  7 oktober 2019 om 10:30

  Het was een super geslaagd feestje, mede dankzij jullie inzet.
  Een mooi spelprogramma waar je fanatiek aan kunt deelnemen voor jong en oud.

 • Anneke
  7 oktober 2019 om 12:47

  Het was echt kei leuk! Een echte aanrader.

 • Ans
  7 oktober 2019 om 14:18

  Inderdaad een geweldig spel. Zeker een aanrader!!
  Een spel waar je lekker fanatiek van wordt!!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder