Personeelsuitje Udenhout

Een personeelsuitje in Udenhout organiseren? Dan moet je natuurlijk bij Pop-Up Uitjes zijn. En zo boekte Natasja van verzorgingshuis de Eikelaar de Just Beat It spelshow voor hun personeelsuitje.

We reisden af naar ’t Plein in het mooie Udenhout. En ondanks dat aan de captain van team Oranje al bij voorbaat 7 uur was afgesproken (Hij schijnt er een handje van te hebben om te laat te komen), moesten we toch zonder hem beginnen. Iedereen werd ingedeeld in team blauw, oranje en groen om zo samen en tegen elkaar de strijd aan te gaan. Gelukkig duurde het niet al te lang voordat ook de captain van team Oranje aansloot waarna de spelshow echt van start kon gaan. Met Just Scream It, Just Mime It, Just Stack It en nog veel andere opdrachten en spellen werd er door de 3 teams flink gescoord. Natuurlijk hoort er bij deze spelshow ook een bingo met heerlijk foute prijzen uit ons winkeltje. De teams waren lekker aan elkaar gewaagd waardoor de scores dicht bij elkaar bleven liggen. De allesbeslissende finale bracht in de scores echter een flink verschil waardoor we de volgende einduitslag kregen:

 1. Team Blauw met 82 punten
 2. Team Oranje met 70 punten
 3. Team Groen met 13 punten
  Dames en heren van de Eikelaar, ontzettend bedankt voor jullie enthousiasme tijdens dit personeelsuitje in Udenhout! Wij zien jullie graag nog een keer terug! Laat je onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Natasja
  20 mei 2022 om 11:09

  We hebben er van genoten! Waren er allemaal weer aan toe πŸ₯³
  Jullie ook bedankt πŸ‘

  • Cindy
   20 mei 2022 om 14:20

   Het was echt super gezellig…
   We waren er idd aan toe.
   En jullie hebben er echt een feest van gemaakt.

   BedanktπŸŽŠπŸŽ‰β€

 • Jozette
  20 mei 2022 om 16:26

  Het was een geweldige avond met leuke opdrachten.
  Heerlijk gelachen met zijn alle πŸ˜‚πŸŽ‰

 • Peter van den Wildenberg
  20 mei 2022 om 22:28

  Dit is/was echt een super leuk spel en de opdrachten heel vermakelijk. Bedankt voor een onvergetelijke avond! Jullie waren de kroon op ons personeel uitje!

  Groetjes,
  Peter

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder