Personeelsuitje in Tilburg met Meander

Het personeelsuitje in Tilburg met BS Meander en de Ik Hou Van Brabant spelshow was weer een perfecte match! Gelukkig voor Patrick was het geen karaokeavond, maar een show vol spelletjes en gezellige muziek!

Het was vanavond geen weer om een buitenactiviteit te doen, zoals de laatste weken wel vaker het geval was, kwam het ook nu af en toe weer met bakken uit de hemel. Gelukkig stonden we warm en droog en was er eten en drinken genoeg om er in Tilburg een gezellige avond van te maken. Er werden gedurende de show over en weer flink wat punten gescored, door het witte team wat meer dan door rood en blauw, maar de scores bleven toch aardig dicht bij elkaar. Na de pauze, waarin Ons Drieka van het rode team ineens verdwenen was, kon ieder team nog makkelijk winnen. De ontknoping van de avond was er echter één die eigenlijk niemand had zien aankomen. Ondanks dat het rode team wel 20 punten in de min was gezet door team blauw en wit, wist team rood door de pechprijs voor team wit er mooi met de overwinning vandoor te gaan!
De einduitslag:
Team Rood: 53 punten
Team Blauw: 48 punten
Team Wit: 36 punten

Dames en heren van BS Meander in Tilburg, het was ons een waar genoegen om vanavond bij jullie personeelsuitje aanwezig te zijn!
Houdoe en Bedankt
Jeroen en Manon

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder