Personeelsuitje Sint Oedenrode

Het personeelsuitje van bouwbedrijf Van Stiphout was dit jaar bij de Gouden Leeuw in Sint Oedenrode. Om het feest compleet te maken, speelden we met alle medewerkers en aanhang de Ik Hou Van Brabant spelshow.

De afspraak was duidelijk: Bij binnenkomst geen koffie of thee, maar een grote pul bier, een wijntje of een frisje! En zo zat een aanzienlijk aantal aanwezige binnen de kortste keren aan een grote pul bier. Dus om er stemming in te maken met de Ik Hou Van Brabant show was niet zo moeilijk. Eerst moest de kat nog even uit de boom gekeken worden, maar al snel werd er fanatiek gestreden om de eerste plek. Even leek team blauw ver te verliezen, maar met ehet logospel en het plaatsnamenspel was team blauw in staat om deze achterstand in te lopen, waardoor in de finale alles nog mogelijk was. Helaas voor team wit bleef het rad op “4” steken, waardoor team rood er met 81 punten met de overwinning vandoor ging. Team wit eindigde als tweede met 76 punten en team blauw eindigde met stand 69!
Medewerkers en aanhang, het was een mooi personeelsuitje! Bedankt voor jullie enthousiasme. Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!
Houdoe en bedankt!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder