Personeelsuitje Reiger Zijtaart met Ik Hou Van Brabant

Na een hectisch jaar voor de Reiger, was het nu tijd om het personeel te bedanken voor alle inspanningen van het afgelopen jaar. Het personeelsuitje van de Reiger werd dan ook op eigen locatie gevierd met de Ik Hou Van Brabant spelshow. Kreten als “Ik had niet verwacht dat jullie een groep van 30 personen zo gek konden maken” en “Het was top” spreken voor zich!

Hoewel het nog vroeg op de avond was, vloeiden de pilskes en wijntjes al rijkelijk. In 3 teams werd de strijd aangegaan en er werd een feestje gebouwd alsof er morgen niet gewerkt hoeft te worden of naar school moet! Nadat eerst de kat even uit de boom gekeken was en de beste stuurlui aan wal stonden kon men door de bomen het bos niet meer zien! Het rode team ging er als een speer vandoor, maar na een tijdje wist het blauwe team weer prima aan te haken en flink wat punten te scoren met het merkenspel.

In de tweede helft ging het dak eraf. Iedereen wilde toch graag met de overwinning naar huis en er werd alles op alles gezet om het rode team van de eerste plaats te stoten. Na 2 uur hadden we dan de volgende einduitslag:

1. Het rode team (102 punten)
2. Het blauwe team (81 punten)
3. Het witte team (62 punten)

Bedankt voor deze mooie maandag avond. Werk ze allemaal weer dit jaar en graag tot ziens bij de Ik Hou Van Brabant spelshow!

Like ons ook op facebook of volg ons op twitter aan de rechterzijde van deze pagina!