Halfweg de A59 waren we in Raamsdonk te gast bij het personeelsuitje van Smaakrijk met de Ik Hou Van Brabant spelshow!

Buiten was het rond het vriespunt, maar daar was binnen in deze prachtige ruimte niks van te merken! Het was wel te zien dat dezelfde timmerman aan de slag was geweest die ook van onze partner locatie “De Stek” een prachtige locatie heeft gemaakt.
Nadat de teams en hun captains bekend gemaakt waren, kon de strijd beginnen. In tegenstelling tot gisteravond waar team blauw al snel de leiding nam, kwam het blauwe team nauwelijks uit de startblokken. En hadden ze dan een paar punten gescoord, raakten ze deze ook zomaar weer kwijt… Team wit en rood daarentegen waren aardig aan elkaar gewaagd en namen om beurten de leiding. Na 2 spelrondes ging de overwinning dan toch naar team wit met 91 punten. De tweede plek was voor team rood met 70 punten en tot slot team blauw met toch nog 44 punten!
Allemaal ontzettend bedankt voor jullie fanatieke deelname bij dit personeelsuitje! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Jolanda van Strien
    21 januari 2019 om 16:10

    Wat een gezellige middag hebben we gehad, mede dankzij het enthousiaste team wat het spel begeleidde of we elkaar al jaren kennen. Manon en Jeroen onze hartelijke dank hiervoor.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder