Personeelsuitje Personeelsvereniging Vinitex

Het personeelsuitje van de personeelsvereniging van Vinitex was dit jaar anders dan alle ander jaren en aan de reacties te horen een groot succes! Met de Ik Hou Van Brabant spelshow hebben we samen een mooi feestje gebouwd!

Hoewel de start wat aarzelend was, werd het ijs al snel gebroken en zag iedereen wel in dat het niet zomaar een saai spelletje zou worden. Met de nodige humor en Brabantse gezelligheid werd er in 2 spelrondes gestreden om de overwining. Hoewel team blauw en wit samen net zoveel punten hadden als team rood, bleef de strijd onverminderd. Uiteindelijk bleek team rood toch te sterk te zijn en toen het rad ook nog eens op de “100” punten bleef steken bij de finale eindigde team rood met een monsterscore van 200 punten op de eerste plek! Team blauw werd tweede met 79 punten en de derde plek was voor team wit met 56 punten.
Het was een mooie personeelsuitje vandaag in Sint Oedenrode! Iedereen kei bedankt en graag tot ziens! Laat onder de foto’s een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Roy
  6 februari 2019 om 06:53

  Het was zeker een geslaagde avond !
  We wisten nog ni helemaal wat we moesten verwacht, maar het was bovenverwachting goed! Dit is moelijk te evenaren met andere uitjes zo goed en gezellig was het!
  Bedankt! team pop-up uitjes voor deze leuke en gezellige avond namens pv vereniging Vinitex .
  Gr Roy

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder