Personeelsuitje De Lievekamp Oss

Jaaa! We mogen weer!!! Het personeelsuitje van De Lievekamp in Oss was ons eerste fysieke uitje na een jaar en wat was het weer super leuk!

Na maandenlang ook hele leuke uitjes online te presenteren, blijft dit toch wel het echte werk. Met een geweldig publiek, op 1,5 meter afstand, hebben we er weer een personeelsuitje als vanouds van gemaakt. Een uitje met veel gezelligheid, leuke vragen en humoristische opdrachten en dat alles in vakantiestemming. We speelden immers de Welcome On Board show, een show helemaal in vakantiesferen. De boardingtickets waren netjes bezorgd en iedereen had zich gekleed in team Holland, Mexico en Oostenrijk, dat maakte de sfeer helemaal compleet! Na 3 spelrondes die afgewisseld werden met heerlijk eten van Partyservice In Stijl, was het dan toch team Holland dat er met de eerste prijs vandoor ging met 18660 punten, gevolgd door team Oostenrijk met 14134 punten en tot slot team Mexico met 14094 punten.
Lieve mensen van theater De Lievekamp in Oss, bedankt voor dit gezellige personeelsuitje en we zien jullie graag nog eens terug. Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Lobke
    20 juli 2021 om 21:32

    Wat hebben we gelachen! Heel veel dank voor de leuke avond. Heerlijk om eindelijk weer eens bij elkaar te zijn en dankzij de app kon iedereen op veilige afstand van elkaar blijven. Top!

  • Marina van Haaren
    20 juli 2021 om 22:26

    Ik heb super genoten van ons personeelsuitje. Fijn even ontspannen onder het genot van een gezellig spel en lekker etenl!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder