Personeelsuitje Oss Het Hooghuis

Door Corona kon het personeelsuitje in Oss voor Het Hooghuis lang niet doorgaan, maar vandaag konden we helemaal los met een personeelsuitje van Pop-Up Uitjes met de Ik Hou Van Brabant spelshow!

Werd er eindelijk weer wat georganiseerd, kwamen er toch nog veel last-minute afmeldingen. Ze weten niet wat ze gemist hebben! Gelukkig waren we in ieder geval met een ontzettend gezellig en enthousiast gezelschap over en dat is toch het belangrijkste. Want dat enthousiastme konden we wel gebruiken. 3 teams gingen met elkaar de strijd aan. Met hun rode, witte of blauwe petje op werd iedereen fanatiek en hebben we ontzettend veel gelachen, gezongen, opdrachten uitgevoerd, vragen beantwoord, logo’s en Brabo’s geraden en wat al niet meer. Zelfs onze eigen Corry Konings imitatie mog niet ontbreken 😉
Na 2 spelrondes en een Brabants kwartiertje ging team Blauw er dit personeelsuitje met 60 punten met de overwinning vandoor. Team Rood eindigde als tweede met 41 punten en tot slot team Wit met 40 punten.
Beste en fanatieke mensen, het was weer een top personeelsuitje in Oss bij Het Hooghuis. We zien jullie graag nog een keer terug en laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder