Personeelsuitje Organiseren BrabantZorg

Een personeelsuitje organiseren? Pop-Up Uitjes bellen, want “die hebben we bij Kombi gezien”! Kijk, dat is dus mooie reclame 🙂

Vandaag waren we te gast bij D’n Tap in Volkel om een onvergetelijk personeelsuitje te organiseren voor BrabantZorg Uden (AlsMaMeer). Met Just Beat It was dat zeker gelukt aan de reacties te horen. Met een foute bingo als rode draad, werd het publiek vermaakt met leuke en verschillende opdrachten, vragen en natuurlijk een hoop muziek. De verschillende werkteams en hun partners werden verdeeld in team Oranje, Groen en Blauw, een mooie gelegenheid om aan teambuilding te doen met collega’s die je wat minder vaak ziet. En teambuilding dat werd het tijdens dit personeelsuitje. Waar team blauw de hele tijd aan kop stond, trok bij de finale team groen aan het langste eind. Zij gingen er met 102 punten met de overwinning vandoor. Team blauw eindigde als tweede met 92 punten en helaas, de helf van de punten raakte verloren in de finale, de derde plek voor team oranje met 29 punten.
Wat een super mooie avond hebben we gehad tijdens dit personeelsuitje. Laat onder de foto’s nog een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder