Personeelsuitje op Stratumseind Eindhoven!

Ook om Stratumseind onveilig te maken kun je natuurlijk het Pop-Up Uitjes team boeken! Met de Ik Hou Van Brabant spelshow voor het personeelsuitje van WVDB hebben we een kei mooi feestje gebouwd in Café Sands op Stratumseind in Eindhoven!

Iedereen had vooraf al te horen gekregen in welk team hij of zij zat en aan het verzoek om een tintje wit, blauw of rood aan te doen was massaal gehoor gegeven. Met het Ik Hou Van Brabant petje en een rode, witte of blauwe helium ballon was het toch wel echt duidelijk wie bij welk team zat. Het was een beetje passen en meten, maar met 3 teams werd er flink gestreden om de overwinning. De 3 teams waren dan ook mooi aan elkaar gewaagd en met de nodige humor, slappe klets, serieuze vragen, muziek en opdrachten lagen bij het laatste spel de scores dicht bij elkaar. De overwinning ging uiteindelijk toch naar team Wit! Zij wonnen deze editie met 78 punten. Team Rood eindigde als tweede met 67 punten en tot slot team blauw met 54 punten!
Allemaal ontzettend bedankt voor jullie enthousiasme en het mooie personeelsfeestje dat we samen gebouwd hebben! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!
Houdoe en bedankt,
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Esther van Maris
    13 mei 2019 om 10:33

    Het was een super geslaagde avond! Leuk spel, goede presentatie door Manon en Jeroen en fanatieke teams!

    Echt een aanrader.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder