Personeelsuitje Lunenburg Loosbroek

De laatste show van het seizoen bracht wat jeugdsentiment naar boven: Lunenburg in Loosbroek! De weg kenden we nog met onze ogen dicht en gelukkig was het ook qua gezelligheid niets veranderd! Het personeelsuitje voor alle medewerkers van Lunenburg was dan ook weer een groot succes.

Rob en Tom hadden het Ik Hou Van Brabant team ingehuurd om een show te verzorgen tijdens het jaarlijkse personeelsuitje. Na een heerlijk buffet, was het dan net na 9 uur tijd om iedereen in teams rood, wit en blauw in te delen. Zet 3 teams tegenover elkaar en de strijd komt vanzelf, en nee, niet iedere aap is Rob! De scores van de teams bleven redelijk bij elkaar en als het blauwe team nou eens niet de hele tijd de ‘Pech’ had gedraaid, waren ze zo met de overwinning naar huis gegaan!

De eiduitslag:
1. Team rood met 88 punten
2. Het witte team met 52 punten
3. Het blauwe team met 37 punten

Iedereen kei bedankt! Wij wensen iedereen een fijne vakantie, maar vergeet niet eerst een reactie onder de foto’s achter te laten!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Mariska
  12 juli 2014 om 17:23

  Het was kéí gezellig!

 • Miranda
  12 juli 2014 om 18:14

  Kéileuke avond gehad, thx Manon en Rob!
  (en alle andere natuurlijjk ook!!)

 • Helma Ruijs
  13 juli 2014 om 10:22

  Het was een heel mooi feestje en goed voor de onderlinge sfeer. Het geeft een echt team gevoel. Kei bedankt Rob en Tom, een goede keuze.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder