Personeelsuitje Kober Prinsenbeek

Voor de 2de dag op een rij waren we vandaag weer in Dongen, dit keer voor het personeelsuitje van Kober uit Prinsenbeek!

Dat je met het Pop-Up Uitjes team een mooi feestje kunt bouwen, is algemeen bekend, maar feestjes bouwen, dat konden de medewerkers van Kober ook prima! Al voordat we met de Ik Hou Van Brabant spelshow begonnen was de polonaise gedanst en was iedereen al helemaal in de stemming. Met de persoonlijk voorgestelde captains aan het roer van team wit, rood en blauw beloofde het een gezellige avond te worden. De teams gingen vanavond lekker gelijkop en om beurten namen ze de koppositie in. Waar team Wit zo’n beetje alle punten scoorde bij de benaderingsvragen, wist team blauw de meeste logo’s en was team rood weer een kei in het raden van de cryptische plaatsnamen. Na 2 spelrodes was het tijd voor de finalevraag waarbij een door team blauw een flinke slinger aan het rad gegeven werd. Helaas eindigde het rad op de PECH en raakten ze de helft van de punten kwijt. Hierdoor eindigde team Wit op de eerste plek met 80 punten. Team rood eindigde als tweede met 64 punten en tot slot team blauw met 38 punten.
Dames, het was een ontzettend gezellige avond met jullie. Bedankt voor jullie enthousiasme en graag nog een keer tot ziens! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Marie-José Roovers
  20 november 2022 om 13:35

  Bedankt voor deze onwijs gezellige avond!! Wát een feestje; lachen, gieren, brullen! 🎉

 • Mieke
  21 november 2022 om 10:03

  Het was een super gezellige avond dankzij de professionele aanpak van Manon en Jeroen en zeker ook door alle enthousiaste collega’s van de unit Prinsenbeek. De sfeer zat er goed in! Ik heb genoten van deze avond. Dank ook aan Henriëtte: een geweldige gastvrouw en kok van NatuurlijkTomaat.

 • Wendy Testers
  23 november 2022 om 22:39

  Wat hebben we genoten Hartstikke leuk georganiseerd 🎤🎶

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder