Personeelsuitje Kanters Special Products Lieshout

Kanters Special Products

De dag voor medewerkers van KSP (Kanters Special Products) begon al vroeg. Vanaf 11 uur stonden glasblazen, schermen en Highland Games op het programma. Natuurlijk mocht het aan de nodige hapjes en drankjes niet ontbreken en als klapstuk van de dag was het rond de klok van kwart over 7 tijd voor de Ik Hou Van Brabant Spelshow!

Tijdens deze extra lange editie van de Ik Hou Van Brabant spelshow stonden het Rode, Witte en Blauwe team tegenover elkaar. Het teamgevoel zat er na deze inspannende dag al helemaal in, dus het kostte voor het Ik Hou Van Brabant team weinig moeite om de teams bij de les te houden! De scores die gedurende de dag zijn behaald gelden als startpunt voor deze avond, maar deze scores lagen aardig dicht bij elkaar!
Het witte team ging al vrij in het begin aan de leiding en “Het is stil aan de overkant” klonk dan ook meerdere keren voor dit witte team. Maar zoals wij wel vaker zien is er altijd wel een underdog die dan volledig uit het niets met de overwinning naar huis gaat!
Zo geschiedde het ook deze keer en het Rode Team ging met 163 punten met de 1ste prijs naar huis, gevolgd door het witte team met 155 punten en tot slot het blauwe team met 150 punten.

Wij vonden het echt 1 groot feest deze avond en wij bedanken jullie voor de inzet en de geweldige teamstrijd!
Houdoe en bedankt!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • marleen van den elzen
  3 juni 2012 om 09:56

  KSP hartstikke bedankt voor deze gezellige dag,toppie! En zoals ivonne al zei dit is het verhaal over de schildpad en de haas. De haas (wit) ging als een gek van start,maar uiteindelijk won de schildpad (rood).Gr en tot ziens marleen van den elzen

  • sandra
   3 juni 2012 om 10:50

   Dit noemen ze nou puur geluk!!!!!!!!!! T was jullie van harte gegund!!!! Hoe dan ook het was een hele leuke dag………….. op naar volgend jaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Alber
  3 juni 2012 om 11:36

  allereerst hartelijk dank voor de leuke dag.
  alles is goed en “eerlijk” verlopen? Uiteindelijk heeft natuurlijk het beste TEAM gewonnen.
  Red rules!!