Personeelsuitje in Oirschot met Hubo!

Op deze zomerse dag verzorgden we een personeelsuitje in Oirschot. Het werd niet zomaar een personeelsuitje, het personeelsuitje van de Hubo werd er één om niet snel meer te vergeten met de Just Beat It Spelshow!

Nadat de platte kar buiten gezet was en wij opgebouwd hadden, kon de Just Beat It show beginnen. De aftrap werd gemaakt met het indelen van de teams en natuurlijk het aankondigen van de coaches van deze avond. We hebben het niet exact getimed, maar volgens ons werd er de eerste 5 seconde de kat uit de boom gekeken, maar daarna was al gelijjk het ijs gebroken en werd het een onvergetelijke avond hier in Oirschot! Er werd fanatiek gestreden door jong en oud, door de mannen op de vloer en de vrouwen op kantoor en door de medewerkers en hun aanhang! Ondanks dat team Oranje hun verdubbelaar kwijt was, stond dit team lange tijd aan kop en ging er uiteindelijk ook met de eerste plaats vandoor met 113 punten. Team blauw en groen deelde de tweede plaats met 85 punten.
Wij willen iedereen die op dit personeelsuitje van Hubo in Oirschot aanwezig was ontzettend bedanken voor de fantastische avond waarbij we met name ontzettend veel plezier hebben gemaakt!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • HUBO XL OIRSCHOT
    6 juli 2019 om 15:40

    BESTE POP-UP TEAM,

    WE HEBBEN GENOTEN VAN DE ZEER MAAR DAN OOK ZEER GESLAAGDE AVOND. HET IJS WAS AL GESMOLTEN VOOR HET BEVROREN WAS. IEDEREEN WAS ER OVER TE SPREKEN. JULLIE HEBBEN HET GOED VOOR ELKAAR EN WIE WEET ZIEN WE ELKAAR IN DE TOEKOMST WEER EENS.
    KORTOM TOPPIE

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder