Personeelsuitje Ik Hou Van Holland in Zeewolde

Of het Ik Hou Van Brabant team naar Zeewolde wilde komen met de Ik Hou Van Holland show. De organisatie had van vrienden gehoord dat ze die Brabanders echt moesten verzoeken voor het personeelsuitje van EBK, Convere, GraceGreen, ODC en Simbion. Het werd een echt Hollands feest, met een vleugje Brabantse gezelligheid!

Er werd al stiekem door de glazen deuren gegluurd wat er te wachten stond. Was het iets met dansen? Of Karaoke? Toen iedereen klaar was met eten kon iedereen binnenkomen en werd het al snel duidelijk dat er een avond vol opdrachten, spellen en humor te wachten stond met de Ik Hou Van Holland spelshow. De medewerkers van de verschillende bedrijven werden verdeeld over team rood, wit en blauw, waardoor er gelijk een flinke strijd ontstond. Iedereen ging voor de winst, niemand wilde als verliezer naar huis. Bij de pauze had het witte team een lichte achterstand op team rood en blauw, maar dat zou geen probleem hoeven zijn. In de tweede helft waren team rood en blauw om beurten aan kop, maar bij de laatste vraag kon ieder team nog met de overwinning naar huis gaan. Het geluk was aan de zijde van team rood, zij gingen met 80 punten met de overwinning naar huis, gevolgd door team blauw met 70 punten en tot slot team wit met 69 punten.

Het was een kei mooi feestje zoals we dat in Brabant zeggen! Daarom houden wij zo van Holland! Laat onder de foto’s nog een reactie achter, vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder