Personeelsuitje Hertog Jan van Brabant – Lith

Vandaag waren we in het dorpje aan de Maas, onderdeel van de gemeente Oss: Lith! Voor alle medewerkers van Hertog Jan Van Brabant in Lith speelden we de Ik Hou Van Brabant spelshow tijdens dit gezellig personeelsuitje.

Nadat de teams en hun captains ludiek bekend gemaakt waren, kon de strijd beginnen. Even leek het met team blauw onder leiding van captain Niels niets te gaan worden, maar al snel kregen ze de smaak te pakken en gingen aan kop. Voor team wit was het een zware avond. BIj de pauze stonden ze met 9 punten ver onderaan. Gelukkig was er in de pauze een goede teambespreking (met de nodige borrels en bitterbalen) geweest waardoor team wit na de pauze toch nog wat punten wist te scoren. Even leek het uit de hand te lopen met Ons Drieka, maar gelukkig kwam dat ook weer goed! Na 2 spelrondes hadden we 1 winnaar van dit personeelsuitje: Team Blauw met 55 punten. Team rood eindigde als tweede met 53 punten en tot slot team wit met 34 punten.
Allemaal ontzettend bedankt voor dit gezellige personeelsuitje! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Hertog jan vn brabant
    4 november 2018 om 18:06

    We hebben gister erg genoten , was ook super hoe dat jullie ik hou van Brabant presenteerde , super dankjewel

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder