Personeelsuitje Herman Broeren School, één groot feest!

Het is al ruim een week nat en vies weer, dus het was maar goed dat de Herman Broeren School het Ik Hou Van Brabant team had geboekt voor het personeelsuitje! Want ook bij slecht weer gaan wij gewoon door!

Omdat woensdagmiddag de kids altijd vrij zijn, is dat een mooie middag voor een personeelsuitje. Met een borrel of een colaatje erbij werd het in no-time één groot feest! Doordat de scores lekker dicht bij elkaar bleven liggen, was de strijd enorm. Wat waren jullie allemaal fanatiek zeg! “Kei skôn”, “Super” en “Geef mij maar snel een folder, want ik wil jullie ook voor onze familiedag” waren zo wat complimenten die we in de pauze al te horen kregen, kijk, daar doen we het voor.
Na een kleine 2 uur strijd, waarbij het echt een nek aan nek race bleef, hadden we dan toch een winnaar:
Het Witte Team met 102 punten
Op de tweede plaats eindigde het blauwe team met 95 en op de derde plaats het rode team met 90 punten.

Met zo’n publiek was het écht een top middag! Ook van onze kant is een “Super” compliment wel op z’n plek. Laat onder de foto’s even een reactie achter, dan kunnen anderen ook zien hoe jullie het gehad hebben.

Houdoe en bedankt, olé, olé!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Myrna
    28 mei 2014 om 23:32

    Het was een top middag! Heel erg bedankt voor jullie enthousiasme, jullie kregen iedereen enthousiast. Zeker een aanrader! Een super leuk spel!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Doorlezen