Personeelsuitje Halte 5 Naast De Bar

Ook voor last-minute uitjes kun je Pop-Up Uitjes altijd bellen! Zo waren we maandag last-minute te gast bij Halte 5 Naast De Bar in Heeswijk-Dinther met de Just Beat It Spelshow!

Al voordat de show begon werden de flessen Smirnoff Ice her en der verstopt, dat beloofde een gezellige (en dronken) avond te worden! Na een smokey BBQ kon de strijd beginnen tussen team Blauw, Oranje en Groen. Druk werd er door de teams gestreden, want fanatiek waren ze en voor de winst gingen ze. Na de eerste paar opdrachten en vragen viel al snel de eerste bingo. En wat lag er in ons winkeltje? Natuurlijk, een fles Ice 🙂 En zo vloog deze maandagavond snel voorbij. Er werden flink wat punten gescoord en flink wat foute bingoprijzen gingen eruit.
In de finale kon het nog alle kanten op, maar uiteindelijk ging de winst naar team Blauw met 114 punten. Team Oranje eindigde als tweede met 109 punten en tot slot team Groen met 70 punten.
Jongens en meisjes, dames en heren, wat was het een heerlijke avond zo last-minute. Een avond waar nog lang over nagesproken wordt! Hartstikke bedankt en laat onder de foto’s nog een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder