Personeelsuitje De Eikelaar Udenhout

In het pittoreske Udenhout was het Ik Hou Van Brabant team vandaag te gast bij het personeelsuitje van zorghuis De Eikelaar. Met de Ik Hou Van Brabant spelshow werd het een personeelsuitje waar nog langer over gepraat zal worden!

Nadat iedereen in de feestelijk versierde “feestzaal” ingedeeld was in team Rood, Wit en Blauw kon de strijd beginnen. De kat werd eerste nog een beetje uit de boom gekeken, maar toen duidelijk was dat veel met een korreltjes zout moest worden genomen en er over een weer wat punten gescoord werden, wilde iedereen toch voor de overwinning strijden. Door het husselen van de verschillende afdelingen werd er flink aan de teambuilding gewerkt en had iedereen weer eens wat andere buurt. Team blauw nam al snel de leiding in het spel. Tot 2 keer toe wist team rood ze nog wel te evenaren, maar na 2 spelrondes ging team Blauw toch met de overwinning naar huis met 89 punten, gevolgd door team rood met 74 punten en tot slot team wit met 43 punten.

Dames en heer, bedankt voor de gezellige avond. Vergeet niet om onder de foto’s een reactie achter te laten, vinden wij altijd leuk!
Houdoe en bedankt.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder