Personeelsuitje Dongen met Just Beat It!

Personeelsuitje in Dongen? Bij NatuurlijkTomaat ben je dan aan het juiste adres en met de Just Beat It spelshow hebben we vandaag maar weer aangetoond dat je bij deze partnerlocatie een prima feestje kunt bouwen!

Eerst was het tijd om zelf aan de slag te gaan in de keuken om zelf de tomatenhapjes en natuurlijk de verse tomatensoep te maken. Na een rondleiding door de kassen stond het Pop-Up Uitjes team klaar met de Just Beat It spelshow. De teams waren al snel ingedeeld en na het voorstelrondje van de captains kon de strijd beginnen. Al bij binnekomst werden we warm onthaald met de kreet “Oh Yes, Bingo!”. En zo gingen we aan de slag met een flink aantal spelelementen en natuurlijk mochten de bingoballen niet ontbreken. Naast de teamstrijd tussen de 3 teams, stond dit personeelsuitje vooral ook in het teken van veel lachen! In de wandelgangen vingen we op dat er nog nooit zoveel gelachen was met de collega’s…
Na 2 spelrondes waarbij team blauw stevast aan de leiding ging begon de spannende finale waarin alles nog mogelijk was. De spanning was om te snijden 😉 Uiteindelijk ging de overwinning naar team Blauw! Zij wonnen met 119 punten, team groen eindigde als tweede met 101 punten en tot slot team oranje met 76 punten.
Het was weer een geslaagd personeelsuitje vandaag bij NatuurlijkTomaat in Dongen! Laat onder de foto’s nog een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder