Personeelsuitje De Bengel uit Eersel in Kaatsheuvel

1 Mei, Dag van de Arbeid, maar niet voor de medewerkers van De Bengel uit Eersel, want zij vierden hun personeelsuitje bij De Efteling in Kaatsheuvel en afgesloten bij Chalet Fontain in Kaatsheuvel met de Ik Hou Van Brabant spelshow!

In een knusse soort van blokhut, of een uit de kluiten gewassen tuinhuisje, of was het toch gewoon een kei gezellige bar stond het Ik Hou Van Brabant team om 8 uur klaar voor de geweldige quiz en spelshow! De strijd brak los met het witte, rode en blauwe team en de sfeer was uitstekend! Met name de foto’s van de eigen medewerkers waren een groot succes, maar ook de muziekvragen en andere quizvragen werden enthousiast beantwoord!

Na 2 keer 3 kwartier spelen was het tijd om de finaleronde te spelen. Het rode team had precies genoeg punten verzameld om nog gelijk te kunnen komen met het blause team. Helaas voor het rode team, gelukkig voor het blauwe team draaide het rode team de laatste ronde niet de 10 punten. Daarom ging het Blauwe Team met de eerste prijs naar huis!

De uitslag:
1. Het Blauwe Team met 57 punten
2. Het Rode Team met 41 punten
3. Het Witte Team met 40 punten

Iedereen kei bedankt! Het was echt een feestje!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Teuntje
  4 mei 2012 om 10:02

  We hebben echt een topavond gehad!
  Bedankt!
  Groetjes, de Bengels

 • Pinksteren
  5 mei 2012 om 20:46

  Hoi, goed geschreven hoor! Had het zelf niet beter kunnen zeggen.

 • James & Shenkie
  6 mei 2012 om 15:15

  We zijn nog steeds aan het nagenieten!
  Heel leuk in elkaar gezet, het was top!

  Super Bedankt!