Personeelsuitje BS De Hoogakker bij Kerzicht Loosbroek

Voordat we binnenkwamen bij zaal Kerkzicht in Loosbroek, was de onderlinge strijd al losgebarsten! Team wit had alvast een schot voor team blauw geplaatst, team rood had alle petjes al geconfisqueerd en van team blauw vlogen de omkoopschandalen ons om de oren! Dat beloofde een gezellige Ik Hou Van Brabant show te worden met de medewerkers van BS De Hoogakker uit Nuland!

De dames en heren van de Hoogakker hadden er duidelijk zin in om er een gezellige avond van te maken. Al snel werd duidelijk dat de herrie van team blauw niet omgezet werd in een hoge score, ze bleven een bietje aan de achterste mem hangen. Team wit ging er daarentegen als een speer vandoor! Van meet af aan gingen zij aan kop en dat bleven ze goed volhouden. Het werd echt een ouderwets gezellige avond waarin er veel rondgesjouwd en gelachen werd!
Team wit bleef sterk tot aan het eind en zo gingen dit team er met de overwinning vandoor met 105 punten, gevolgd door team rood met 82 punten en tot slot team blauw met 58 punten.

Dames en heren, het was een kei gezellige avond bij Kerkzicht in Loosbroek! Bedankt voor jullie enthousiasme en lekker blauwe chocolaatje! Laat onder de foto’s nog een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Cindy
  3 juli 2016 om 10:58

  Het was echt super gezellig en we hebben ontzettend veel lol gehad!
  Bedankt voor de leuke avond! Ik hou van Brabant ❤️

 • Dieke
  3 juli 2016 om 11:39

  We hebben gisteren een super leuke en gezellige avond gehad. Onder het genot van een hapje en drankje werd er gestreden om de eerste plaats. Iedereen vond het jammer dat team blauw niet gewonnen had….. Maar helaas de andere teams waren een heel klein beetje beter….
  Bedankt Kerkzicht en team ” ik hou van Brabant ” voor dit geslaagde feestje…..

 • Rose-Marie
  3 juli 2016 om 12:50

  het was inderdaad al vanaf het begin super gezellig doordat team blauw zo actief was! Jammer dat dat niet gewaardeerd werd met extra punten; hadden we zeker verdiend!
  Compliment voor de organisatie Ik hou van Brabant! het was SUPER!

 • Germa Martens
  3 juli 2016 om 18:09

  Gisteren 2 juli, een geweldig leuke avond gehad met het spel; IK HOU VAN BRABANT. Leuk was om te zien hoe veel werk team BLAUW had gemaakt van de “aankleding” van hun team. Team ROOD ging goed “gemutst” aan de slag en voorzag later de andere teams toch nog van hun petjes. Maar team WIT liet zich niet gek maken en dacht steeds; “Da WITTE wij!” en gingen er met de eerste prijs vandoor.
  Het was super gezellig, heel veel gelachen en wat waren we allemaal fanatiek.
  Collega’s, Manon en partner van Ik hou van Brabant en mensen van Kerkzicht, HARTELIJK BEDANKT!

 • Mardien van Helvoort
  4 juli 2016 om 08:18

  Wat hebben we een plezier gehad!!! Vooral met team Blauw. We hebben het natuurlijk heel tactisch gespeeld want….het ging ons natuurlijk over dat lekkere kruikje. Terwijl team wit er met de verjaardagskalender vandoor ging en team rood met niks, nada, niënte keken ze wel met jaloerse blikken naar ons. Tja…

 • Miranda Nelissen
  4 juli 2016 om 16:02

  Wat heb ik genoten van een gezellig avondje “Ik hou van Brabant” te spelen!!
  Tijdens de koffie of thee met het stuk gebak vooraf brachten we zelf al goed de stemming erin (vooral het zeer enthousiaste blauwe team natuurlijk 😉
  Onder de zeer prettige leiding van Manon zetten we de gezelligheid voort tijdens de spelshow. Er waren verschillende, leuke, grappige, lastige en verrassende onderdelen te spelen. Allen zeer leuk op gezet en er was voor ieder wat wils.Super!
  Tot slot werd er op verschillende manieren van “onze Drieka” gebruik gemaakt. Ons blauw team maakte hier natuurlijk gretig gebruik van om het één en ander te compenseren. Sommigen onder ons werden misschien er zelfs nog een bietje blauwer van.
  Kortom: Ik blauw van Brabant, oeps sorry, ik hou van Brabant is een zeer leuke spelshow en zeker aan te raden.
  Bedankt voor het vermaak en de gezelligheid!!

 • Marijn Bongers
  4 juli 2016 om 17:25

  Esther en ik vonden het ook een relaxte avond en we zagen dat het iedereen naar zijn zin had.
  Ook bedanken we jullie (de school en Ik Hou Van Brabant)
  We denken er met plezier aan terug.
  Tot kijk.
  Gr. Marijn Bongers – Kerkzicht – Loosbroek

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder