Personeelsuitje BrabantZorg met Ik Hou Van Brabant

Het jaarlijks personeelsuitje van BrabantZorg “De Watersteeg” werd dit jaar gevierd met de Ik Hou Van Brabant spelshow! In zaal De Brouwer in Mariaheide werd een hapje gegeten, een hapje gedronken, een spelletje gespeeld en natuurlijk ook een potje gedanst.

Met zo’n 70 leden van de personeelsvereniging kon de show om 20.30 beginnen. Iedereen nam zijn plekje in in het rode, witte en blauwe team en met captains Jolanda, Sandra en Inge kon de strijd beginnen. Gelukkig voor het blauwe team, jammer voor het rode en witte team, nam het blauwe team al vrij in het begin een flinke voorsprong. Het witte en rode team bleven ondanks hun achterstand flink strijden en wisten zeker ook de nodige punten te scoren. Na 2 uur strijd bleek het blauwe team toch te sterk te zijn, want zij gingen er met de overwinning vandoor met 115 punten, gevolgd door het rode team met 84 punten en last but not least het witte team met 54 punten.

Iedereen ontzettend bedankt voor jullie deelname en graag nog eens tot ziens. We zouden het leuk vinden als je onder de foto’s nog een reactie achterlaat!

Houdoe en bedankt!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Astrid Tenda
  21 september 2013 om 08:14

  Het was super gezellig. Leuke quiz om te doen! Bedankt.

 • henriette timmers en sandra van boxtel
  21 september 2013 om 13:38

  wij vonden het een geweldige show netjes en goed in elkaar gezet ,we hebben er van genoten ,
  we zijn het al aaan het rond vertellen voor familie feesten enz
  bedankt voor de fijne avond