Personeelsuitje Den Bosch met Nedis en CDC

Dat ze in Den Bosch een feestje kunnen bouwen hadden we natuurlijk wel verwacht. Ook uit het personeelsuitje van Nedis en CDC bleek dit maar weer bij 073 Meeting Company op industrieterrein De Brand in Den Bosch.

Toen na de toespraak iedereen aan de bar een borrel besteld had, kon het personeelsuitje met de Ik Hou Van Brabant spelshow beginnen. De organisatie had een mooie teamindeling gemaakt waarbij de medewerkers van Nedis en CNC flink door elkaar gehusseld waren, zodat we gelijk aan teambuilding konden doen! Het duurde niet lang of team Rood nam een flinke voorsprong op team Wit en Blauw. Naast de verschillende spellen over Brabant, bekende Brabanders enzovoorts was de rode draad van vandaag toch wel “Ons Drieka”. Manon had nog zo gewaarschuwd dat je hem goed bij moest houden, maar met name team Blauw onder leiding van Bas was verdraaid handig in het bemachtigen van de Drieka’s. Ondanks alles bleef team Wit rustig en ging er zo met de overwinning vandoor met 68 punten, gevolgd door team rood met 57 punten en tot slot team blauw met 52 punten!

Iedereen kei bedankt voor dit gezellige personeelsuitje! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!
Manon en Jeroen

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder