Personeelsuitje Avnet bij de Mispelhoef in Oirschot

De keuze van Mark om het Ik Hou Van Brabant team uit te nodigen op het personeelsuitje van Avnet was een shot in de roos! Bij de Mispelhoef in Oirschot hebben we samen een mooi feestje gebouwd!

Al voordat de teams bekend gemaakt waren, zaten de lampen al los, dat beloofde een gezellige avond te worden. Het witte team had een slechte start bij het spel, de eerste punten gingen namelijk allemaal naar het rode en blauwe team. Gelukkig wist het witte team zich prima te herpakken met het logospel en zo wisselden de 3 teams de koppositie mooi af. De nummers uit de oude doos waren met name voor team rood, maar het schortenspel was weer echt het onderdeel van team blauw. Al met al bleven de scores lekker dicht bij elkaar en was er genoeg te strijden en te lachen!
Na 2 speelrondes ging de eer dan toch naar team blauw, zij gingen met de overwinning naar huis met 85 punten, gevolgd door team rood met 75 punten en tot slot team wit met standje 69!
Dames en heren, het was een kei gezellige avond. Hartstikke bedankt voor jullie enthousiaste deelname en vergeet niet om onder de foto’s nog even een reactie achter te laten!
Houdoe en bedankt!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Maykel
  16 oktober 2015 om 12:13

  keigezellige avond gehad met ons Avnet personeelsuitje, de spelshow was echt helemaal geweldig, een ware aanrader!

 • Mark Zwenger
  16 oktober 2015 om 12:14

  Hoi Manon!

  Super leuke samenvatting en foto’s van een zeer geslaagde avond!

  Zeker voor herhaling vatbaar.

  We zijn hier nog allemaal aan het nagenieten.

  Toppers!

  Gr Mark

 • rene
  16 oktober 2015 om 12:16

  Het was een top avond !!
  En team blauw jullie waren subliem 😉

 • Tom
  16 oktober 2015 om 14:04

  Strakke organisatie, vlotte en mooie presentatie en leuke grappige vragen en opdrachten! Weer wat bijgeleerd over Brabant :-).

  Kortom een aanrader.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder