Personeelsuitje Alliance bij De Tipmast Bladel

En ineens is alles duidelijk! Het is vandaag vrijdag de 13de! Ja, zo is het natuurlijk ook lastig om te winnen bij de Ik Hou Van Brabant spelshow, want op vrijdag de 13de blijft het rad nou eenmaal vaker steken op de “PECH”!

Het Ik Hou Van Brabant team was vandaag weer bij partner “De Tipmast” in Bladel neergestreken voor het personeelsuitje van Alliance dat ook in Bladel gevestigd is. Met een mix van mensen uit Groningen (Of Amsterdam?), Brugge en natuurlijk ook uit Brabant werd het een multiculti avond waarbij gezelligheid in ieder geval hoog in het vaandel stond! Teams Rood, Wit en Blauw streden met en tegen elkaar om de felbegeerde eer en eerste prijs. Daar waar het er in het begin op leek dat de scores dicht bij elkaar zouden blijven liggen, bleek later het tegendeel een beetje waar. Team blauw onder leiding van Frans nam al snel de koppositie in, team rood haakte goed aan en team wit hing een beetje aan de achterste mem. Zo speelden we 2 rondes vol spelletjes, muziek, de nodige drankjes en een heerlijk hapjesbuffet en leek team blauw zo met de overwinning naar huis te gaan. Maar waar niemand meer aan gedacht had: Het was vrijdag de 13de! En natuurlijk bleef bij de laatste vraag het rad op de “PECH” steken waardoor team blauw de helft van de punten kwijtraakte en team rood met de overwinning naar huis ging!
De einduitslag:
1. Team Rood met 56 punten
2. Team Blauw met 40 punten
3. Team Wit met 36 punten

Medewerkers van Alliance, het was een kei gezellige avond, bedankt! Laat onder de foto’s even een reactie achter, dan kunnen ook anderen zien hoe het was en wij vinden dat natuurlijk ook altijd leuk!
Manon en Jeroen.

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Frans
    19 mei 2016 om 11:18

    Het was een kei gezellig feestje! we waren natuurlijk veruit de beste (…) maar inderdaad, vrijdag de 13e.
    Dat heeft de pret echter niet mogen drukken!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder