Na 2 jaar kon het weer doorgaan, het personeelsuitje van de Appie Heijn uit Heesch! En dan mag het Pop-Up Uitjes team natuurlijk niet ontbreken en met de Ik Hou Van Brabant spelshow wisten we er een onvergetelijk personeelsuitje van te maken!

Het beloofde al meteen een geweldige avond te worden bij het aankondigen van de captains. Speciaal voor captain Paul was er een speciaal ActionMan pak gemaakt en daarmee was de toon gezet. In de opdrachten, spellen en vragen die daarop volgden werd er door de 3 teams flink gestreden. Af en toe liepen de gemoederen hoog op met “Ons Drieka” maar ook dat kwam aan het eind helemaal goed. De tijd vloog voorbij en toen captain Gijs van het witte team eindelijk binnen was, ging team Wit er als een speer vandoor en dacht de overwinning al binnen te hebben. Maar in de pauze had team Blauw een goede teambespreking gehad en scoorde punt na punt. Dit ging zo goed dat team Blauw er uiteindelijk met de overwinning vandoor ging met 73 punten. Team Wit eindigde als tweede met 62 punten en tot slot team Rood met 23 punten.
Iedereen ontzettend bedankt voor jullie deelname aan dit personeelsuitje en graag nog een keer tot ziens. Laat onder de foto’s nog een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk.

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Saskia
  12 juni 2022 om 16:12

  Zo leuk, super georganiseerd!
  Echt een aanrader.

 • Cor Dulos
  12 juni 2022 om 21:50

  We hebben met zijn allen een geweldig feest gehad met de activiteit ‘Ik hou van Brabant”
  De organisatie heeft door verschillende genres ervoor gezorgd dat iedereen mee kon doen.
  We hebben heel veel gelachen, met de spelletjes die daarbij horen.
  Bedankt voor deze topavond

 • Hanneke
  13 juni 2022 om 10:30

  Ik hou van Brabant, echt een hele leuke avond gehad. Zeer leuke spelletjes en goed gepresenteerd.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder