Personeelsfeest W. Ketelaars in Oisterwijk

Na een last-minute call van de organisatie was het Ik Hou Van Brabant team vandaag te gast in “De Waterput” in Oisterwijk voor het personeelsfeest van W. Ketelaars Bestratingen en Groenvoorzieningen.

Na een sportieve dag op de tandem en een overheerlijke BBQ was het tijd voor de Ik Hou Van Brabant spelshow. De partners waren inmiddels ook gearriveerd zodat we er samen een mooi feestje van konden maken. Nadat de teams met hun captains bekend waren gemaakt, on de strijd beginnen. De energie was nog lang niet op, want er werd gestreden alsof er levens vanaf hingen. Dat koste dan ook de nodige glazen en leverde af en toe de “onnodige” discussies op, maar dat hield wel iedereen scherp! De teams bleven qua score lekker dicht bij elkaar en misschien wel dankzij de fraude met de Drieka’s ging team blauw er met de overwinning vandoor!
De einduitslag
Team Blauw op de eerste plek met 58 punten, gevolgd door team rood met 54 punten en tot slot team wit met 46 punten.

Iedereen kei bedankt voor de gezelligheid en strijd! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!

Houdoe en bedankt!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Adrie ketelaars
    11 september 2016 om 13:11

    Hallo,

    Inderdaad ging het hard tegen hard af en toe, maar jullie hielden het perfect in de hand, een hartstikke leuk spel voor een grote groep, super bedankt voor deze mooie avonduren.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder