Personeelsfeest VDL TIM Hapert

VDL TIM in Hapert, daar was het Ik Hou Van Brabant team vandaag te gast voor het jaarlijkse personeelsfeest. Met een club van rond de 65 medewerkers en aanhang werd de Ik Hou Van Brabant spelshow gespeeld en werd het een avond vol humor, activiteiten en muziek!

Nadat Bertus alle materialen met de heftruck naar boven had gezet en iedereen genoten had van een heerlijk ogend buffet, kon de spelshow rond de klok van 21.00 uur beginnen. De eerste ronde voor de pauze was iedereen nog een beetje rustig, maar met zo’n spannende ruststand, wilde iedereen wel met de overwinning naar huis! Met de nodige weetjes over Brabant, maar met name ook over VDL (Bart, nou weet iedereen hoe vaak je naar de Mac gaat en welk gewicht dit op heeft geleverd ;)) was het weer een kei leuke show. De dieren die in bekende VDL’ers veranderden waren tot slot ook een groot succes!

Iedereen super bedankt voor de gezellige show en de intieme maar gezellige after-party! Laat onder de foto’s nog een reactie achter, dan kunnen de thuisblijvers zien wat ze gemist hebben!

Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Personeelsvereniging VDL TIM Hapert
  1 april 2014 om 11:01

  Beste “Ik hou van Brabant” Team,

  Wij willen jullie bedanken voor de geslaagde avond!
  Het was kei gezellig en we hebben ons goed vermaakt.

  HOUDOE en BEDANKT

  Groeten,
  Personeelsvereniging VDL TIM Hapert

 • Jos en Emma
  3 april 2014 om 19:10

  Mede dankzij jullie inzet en gezelligheid hebben we een verrassende avond beleefd met de personeelsvereniging van VDL TIM – Hapert.
  Mooie foto’s ook!
  Houdoe en bedankt.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder