Personeelsfeest Van Schijndel

Voor een personeelsfeest moet je zeker bij Pop-Up Uitjes zijn! Vandaag presenteerden we voor het personeelsfeest van Van Schijndel Bouwgroep de Just Beat It Spelshow bij onze partner Zaal Stanserhorn in Heeswijk-Dinther

Met een kleine 100 mensen konden we om 20.30 van start. Iedereen werd ingedeeld in teams Blauw, Groen en Oranje en zo werd er zowel met als tegen elkaar gestreden. De sfeer zat er heerlijk in, iedereen stond op scherp . Dat was ook niet zo gek, want naast de prijzen uit ons eigen bingo winkeltje had Van Schijndel nog voor een aantal mooie grote prijzen gezorgd met als hoofdprijs een flatscreen TV! Maar niet alleen bij de Bingo werd er fanatiek meegedaan, ook bij de opdrachten en spellen werd er enthousiast en fanatiek gestreden. En zo vloog er in no-time meer dan 2 uur voorbij waarbij team Groen er met 162 punten met de overwinning vandoor ging! Met slechts 1 puntje minder werd team Blauw tweede en met 148 punten werd team Oranje derde.
Beste mensen van Van Schijndel Bouwgroep, jullie hadden er even op moeten wachten vanwege Corona, maar volgens ons werd het daardoor alleen maar een nog groter personeelsfeest! Ontzettend bedankt voor jullie enthousiasme en wie weet tot ziens! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!