Personeelsfeest van Haandel, wat een feest!

Ook voor personeelsfeestjes van horecapersoneel is de Ik Hou Van Brabant spelshow een groot succes! Eindigde we het seizoen met het personeelsfeest van Lunenburg, vandaag begonnen we weer na de vakantie met een succesvol personeelsfeest van Zaal Van Haandel in Erp!

Na een hele dag zeepkisten maken, was het Ik Hou Van Brabant team de klapper van de avond! “Wat moet je toch met zo’n groep met een leeftijd van 17 tot 74”, zei Bas, “Dat is iedere keer weer een uitdaging, maar met jullie wisten we dat het goed zou komen”. En zo is het ook helemaal goedgekomen! De drie teams waren helemaal aan elkaar gewaagd en gingen vol voor de overwinning. De scores bleven lekker dicht bij elkaar liggen en waar het ene team zowat alle merken wist te raden, blonk een ander team weer uit in de liedjes.
Een feestje bouwen, dat kunnen ze daar bij Van Haandel wel! Het was dan ook een kei skôn fisje, dat gewonnen werd door het witte team met 75 punten, gevolgd door het blauwe team met 73 punten en tot slot het rode team met 69 punten.

Kei skôn, kei bedankt en graag tot ziens! Laat onder de foto’s nog ff een reactie achter!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Hans Verbruggen
    30 augustus 2014 om 20:31

    Kei skon een super avond gehad, hele dag trouwens maar dit was een heel mooie afsluiter. Ik ben de film aan het monteren en zie zo veel plezier op alle gezichten. Het wordt een lange film denk ik. Bedankt.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder