Personeelsfeest Van Den Heuvel bij De Koekoek

Bouwbedrijf Van Den Heuvel was vandaag te gast bij café De Koekoek in Lieshout. Voor de meesten was dit geen vreemde locatie, want een groot deel van de aanwezigen was hier vrijdagavond ook al tot in de late uurtjes geweest! Maar vandaag was toch anders, want met de Ik Hou Van Brabant spelshow kon er flink gestreden worden met vragen, liedjes en spelletjes over Brabant, Brabanders en Brabantse gewoontes.

Een Brabants kwartiereke later kon de strijd tussen team Rood, Wit en Blauw beginnen. Met captains Werner, Verd en Theo kon het eigenlijk niet mis gaan. Team Blauw en Wit gingen gelijk goed van start en wisten al een flinke voorsprong op te bouwen. Misschien lag het dan toch aan het ontbreken van het rode petje van Werner dat er niet gelijk een teamgevoel was. Later werd dit overigens ruimschoots goed gemaakt doordat het grote deel van de liedjes en plaatsnamen door team Rood geraden werden. Team Wit was duidelijk beter in de behendigheidsspelletjes want bij het schorten=letter-spel hadden ze veruit de snelste tijd. Maar de overwinning ging uiteindelijk toch naar team Blauw. Zij hadden de hele show een steady voorsprong en wisten deze tot het einde te behouden.
De einduitslag:
1. Team Blauw: 61 punten
2. Team Rood: 52 punten
3. Team Wit: 48 punten

Iedereen van Van Den Heuvel Bouwbedrijf en medewerkers van de Koekoek bedankt! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!
Houdoe en bedankt!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder