In Uden vierden we vandaag het jaarlijkse personeelsfeest van Groenbezorgen uit Uden en Veghel met de Just Beat It spelshow!

We waren via de socials gespot bij Kombi in Uden. Die moeten we heben dachten de eigenaren van Groenbezorgen. En zo bouwden we vandaag ook weer een mooi feestje in De Witte Boerderij in Uden. Met teams groen, oranje en blauw werd de strijd aangegaan. Van Just Scream It tot Just Sing It, het kwam allemaal aan bod. Aan de ene kant werd er binnen het team prima samegewerkt, maar andere kant ontstond er een gezonde strijd tussen de 3 teams. Eigenlijk ging het natuurlijk helemaal niet om de overwinning, het is tenslotte maar een spelletje 😉 Maar dat was makkelijker gezegd dan gedaan, want iedereen was meer dan fanatiek genoeg om voor de winst te gaan. Ook ons Bingowinkeltje moest het aardig ontgelden met al die bingo’s die vielen. Na 2 rondes vol met gezelligheid en strijd, ging team Blauw er met de overwinning vandoor met 100 punten. De tweede plek was voor team groen met 98 punten en tot slot team oranje met 92 punten.
Mensen van Groenbezorgen, hartstikke bedankt voor jullie fanatieke deelname en graag nog een keer tot ziens! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder