Personeelsfeest Strijbosch, Bouman & Beerendonk

Het personeelsfeest van Strijbosch, Bouman & Beerendonk (mond vol) was dit jaar bij Zaal Kerkzicht in Loosbroek. En het was niet zomaar een avondje drinken, nee, met de Ik Hou Van Brabant spelshow werd het een avond vol gezelligheid en strijd waarbij een pilske natuurlijk niet mocht ontbreken!

Nadat de teams bekend waren gemaakt duurde het even voordat iedereen de flow van de show had gevonden. Team rood scoorde gelijk goed bij de benaderingsvragen, maar toen de bekende Brabanders getransformeerd waren, stonden team wit en blauw samen toch net boven team rood. Maar het was deze avond de avond van de ’10’ punten op het rad, waardoor team rood toch gelijk weer de koppositie overnam. Na de pauze waarin de Drieka’s regelmatig van team wisselden werd iedereen bloedfanatiek. De scores lagen dan ook redelijk dicht bij elkaar, dus iedereen kon nog met de overwinning naar huis gaan. Na 2 uur was de strijd dan toch beslist en ging team Wit met de overwinning naar huis met 91 punten, gevolgd door team rood met 72 punten en tot slot team blauw met 70 punten.

Iedereen kei bedankt voor de gezellige avond. Vergeet niet om onder de foto’s een reactie achter te laten, vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • ali
    11 oktober 2015 om 12:38

    Het was super gezellig bedankt voor super gezellige avond het was top

  • Marjan
    12 oktober 2015 om 09:03

    Het was een zeer geslaagde avond, heel gezellig, bedankt voor alles.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder