Een personeelsfeest in Schaijk organiseren? Met het team van Pop-Up Uitjes is dat zeker een succes en dat is maar weer eens bewezen met het top personeelsfeest van De Boshut en Fitcenter Schaijk.

In het mooie Schaijk, verscholen in het groen, daar vind je dus De Boshut en hoe mooi is het om in de eigen omgeving dan je personeelsfeest te organiseren. Met alle medewerkers van deze gezellige horecalocatie en natuurlijk ook van Fitcenter Schaijk wisten we zeker dat het een top avond zou gaan worden. Na een heerlijke winterse BBQ was het tijd om aan de slag te gaan met de Ik Hou Van Brabant spelshow. Natuurlijk hebben we er deze keer ook weer een personal touch aan gegeven om de show nog persoonlijker te maken. Team wit en rood gingen al snel aan de slag om de nodige punten te scoren, terwijl team blauw lang op 1 punt bleef steken. Man, wat werd er flink gestreden! Maar dat kan ook bijna niet anders met zo’n gezellige en enthousiaste groep. Na de pauze ging het hard met punten scoren, met name door team blauw. De achterstand werd weggewerkt en aan het eind van de show ging team blauw er, na hard werken, met de overwinning vandoor met 79 punten. De tweede plek was voor team rood met 68 punten en tot slot team wit met 58 punten! Na de spelshow bleef onze DJ nog even hangen om er nog een geweldige after-party van te maken op dit personeelsfeest in Schaijk!
Mensen van De Boshut en Fitcenter, jullie waren geweldig! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Mark
  28 januari 2023 om 20:39

  Het was echt super leuk de show !
  Mooi opgezet,en brengt veel gezelligheid , iedereen was heel enthousiast.

 • Ilse
  28 januari 2023 om 20:46

  Manon en jeroen wat een heerlijk spel wat presenteren jullie dit met veel plezier. Ondanks onze dikke nederlaag heb ik er echt van genoten en wat een heerlijk dans feest erachteraan voor jong en …oud
  Gr ilse
  Ps echte aanrader

 • Bianca
  30 januari 2023 om 21:43

  Wat een geweldige avond, echt top! Een echte aanrader.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder