Personeelsfeest Maxfurn Uden bij ’t Hôfke in Handel

Het personeelsfeest van Maxfurn uit Uden werd dit jaar gevierd bij ’t Hôfke in Handel en natuurlijk mocht de Ik Hou Van Brabant spelshow niet ontbreken. Bij ’t Hôfke is het altijd goed geregeld, dus dat beloofde een top avond te worden!

De teams Blauw, Wit en Rood gingen vanavond de strijd met elkaar aan in een show die niet alleen vol leuke vragen en spellen zat, maar ook vol met gezelligheid en humor. Natuurlijk kan een goed stuk strijd niet zonder een stuk strijje en gelukkig zorgden jullie daar zelf wel voor. Het witte team had duidelijk opstartproblemen want lang bleef het scorebord voor hen op 0 staan en ook het rad kwam niet veel verder dan 1 punt. Gelukkig wist ook het witte team zich te herpakken en flink wat punten bij het merkenspel te scoren. Ook vanavond bleek weer dat je er alleen met veel roepen niet komt, maar dat je ook echt wat moet weten en dat je ook een beetje geluk moet hebben.
Na 2 spelrondes hadden we dan de volgende einduitslag:
1. Team blauw: 83 punten
2. Team wit: 56 punten
3. Team rood: 52 punten

Iedereen kei bedankt voor de gezelligheid en strijd en vergeet niet om onder de foto’s nog een reactie achter te laten!
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Anneke van Schijndel
    25 oktober 2015 om 12:06

    Manon bedankt voor de super organisatie!! Wij hebben echt een top avond gehad!! Zal verwacht ik nog lang over nagesproken worden….

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder