Personeelsfeest Konings, wat een feest!

Vandaag waren we weer te gast bij Konings Kabellas, dit keer met de Welcome On Board show! Wat een personeelsfeest kunnen jullie vieren zeg, het was net als bij de Ik Hou Van Brabant show gewoon weer helemaal top, om nog lang over na te praten!

Teams Oostenrijk, Holland en Mexico gingen de strijd met elkaar aan. Uit ervaringen uit het verleden, hadden we al verwacht dat het een vlucht vol turbulentie zou worden. Deze verwachting werd helemaal waarheid, maar met deelnemers zoals jullie, is dat geen enkel probleem. Al voordat de show begon zat de sfeer er al prima in. Iedereen flink uitgedost met Mexicaanse hoeden, Oranje kleding en Oostenrijkse klederdracht, het zag er prachtig uit.
Na wat blaaswerk van Harry kon de show beginnen. Team Oostenrijk nam gelijk een flinke voorsprong en wist deze ook prima te verdedigen. Teams Holland en Mexico hadden tijdens de tussenstop wel een goede teambespreking gehouden en wisten nog flink wat punten te scoren, maar het had er toch alle schijn van dat team Oostenrijk zou winnen. Maar wat bijna onmogelijk is en niemand had verwacht gebeurde. Team Mexico raadde de laatste vraag en wisten de maximale 100 punten te draaien!
De vlucht eindigde dan ook met één groot feest in Mexico, zij wonnen met 153 punten, gevolgd door team Oostenrijk met 93 punten en tot slot team Holland met 44 punten.

Ladies and gentlemen, super dat jullie deze keer vlogen met IHVB Royal Airlines en graag nog eens tot ziens! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!
Mind Your Step

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • marie-louise Konings
  22 mei 2016 om 10:52

  Het was weer net zoals de vorige keer (toen met het spel ..ik hou van Brabant) een top feest
  superleuk in elkaar gezet !
  Lachspieren hebben weer flink te verduren gehad !
  Toppie !

 • Marion Konings
  23 mei 2016 om 09:16

  Manon en Jeroen,

  Super bedankt voor weer een kei gezellig PV uitje.
  Ook deze show ( Welcome on Board ) was weer TOPPIE!
  Voor herhaling vatbaar…..

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder