Na de succesvolle show in 2018 waren we vandaag weer te gast bij het personeelsfeest van garage Hendriks. Waren we in 2018 met de Welcome On Board show bij onze partner ’t Hôfke, vandaag waren we te gast bij Verhoeven in Uden met enige echte Ik Hou Van Brabant spelshow!

Na de escape room en een uitgebreid tapas buffet was er geen tijd om uit te buiken. De indeling van de teams was zo gemaakt waardoor we na de voorstelronde van de captains meteen van start konden gaan. Team blauw nam al snel de koppositie in en even leek dit team onoverwinnelijk. Na een half uurtje had Toon het wel gezien, de overwinning zou vandaag sowieso niet naar team Wit gaan waarna ons Drieka het gelijk moest ontgelden. Team rood gaf de strijd niet op en dat loonde. Want na 2 spelrondes ging team rood er met een mooie voorsprong met de overwinning vandoor!
Team rood: 85 punten
Team blauw: 67 punten
Team wit: 45 punten
Dames en heren, het was weer een mooi feestje, op naar volgend jaar! Laat onder de foto’s nog een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Miriam
    20 januari 2019 om 10:43

    Jullie hebben er wederom aan bijgedragen dat we kunnen terugkijken op een geslaagd personeelsfeestje! Het was weer erg gezellig, dankjewel!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder