Personeelsfeest in Rosmalen voor De Groot

Of we tijd hadden om van het personeelsfeest in Rosmalen van De Groot een écht feest te maken? Serieus? Natuurlijk hebben wij daar tijd voor! Met gezellige muziek tijdens de BBQ, een onvergetelijke Just Beat It spelshow en een afterparty met Rene Schuurmans en onze huis DJ werd het een feest om niet snel te vergeten!

Alles was tot in de puntjes geregeld voor dit uitje op locatie, een strakke stretchtent, uitstekend eten van Van Gruijthuijsen Catering, een podium voor het gastoptreden van Rene Schuurmans en natuurlijk hadden wij onze zaakjes ook perfect op orde voor dit personeelsfeest. Nadat er flink gegeten was en de Formule 1 kwalificatie voorbij was, konden we dan toch echt beginnen. In 3 teams werd er gestreden om de felbegeerde hoofdprijs, de eeuwige roem en natuurlijk cadeautjes uit ons foute winkeltje. Want vandaag werd er niet alleen tegen en met elkaar gestreden, ook werd er tussendoor bingo gespeeld zodat er ook individuele prijzen te winnen waren. Het ging er flink op met deze mooie groep van een kleine 100 deelnemers. Niemand wilde voor elkaar onderdoen, iedereen wilde echt voor de overwinning gaan.
Daar waar het gerstenat flink vloeide, werden er ook flink wat punten gescoord. Uiteindelijk ging de overwinning naar team Groen met 101 punten. Team Oranje eindigde op de 2de plek met 94 punten en tot slot team blauw met 77 punten.
Beste mensen van De Groot in Rosmalen, het was zeker een écht personeelsfeest! Jullie waren een fantastisch publiek en zien jullie graag nog een keer terug! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Kirsten van Beerendonk
  12 juli 2022 om 07:41

  Wat een top dag hebben wij gehad! Het spel was geweldig. Niet alleen bleef het tot op het allerlaatst ontzettend spannend welk team er zou winnen. Ook was de variatie in de spellen erg leuk! De bijpassende muziek en jingles maakten het helemaal af. De huis DJ heeft er nog een hele geslaagde afterparty van gemaakt.
  Hopelijk tot snel!

 • Team Blauw
  12 juli 2022 om 10:32

  Wat was dit een leuk spel zeg!
  Wil wel gezegd hebben dat Team Blauw eigenlijk de terechte winnaar was 😉

 • Team Blauw
  12 juli 2022 om 10:44

  Top avond, super leuk spel, maar team blauw was toch echt de terechte winnaar 😉

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder