Personeelsfeest D’n Tipmast Bladel

De laatste show van het jaar was weer een geweldig feest met het personeelsuitje van D’n Tipmast in Bladel! Na een dag van treinreizen en opdrachten uitvoeren (En vooral in de kroeg hangen!) was de kleine zaal van D’n Tipmast het toneel van de Ik Hou Van Brabant spelshow.

De medewerkers waren vandaag ingedeeld in 6 teams, maar tijdens het Ik Hou Van Brabant spel waren teams 1 en 2 het rode team, 3 en 4 het witte team en 5 en 6 het blauwe team. Teambuilding was dan ook het motto, zelfs met de nodige pilskes en andere alcoholhoudende drankjes in de hand! Het rode en blauwe team waren aardig aan elkaar gewaagd en het blauwe team leek de moed op te geven. Maar na een flinke eindspurt kon bij de finaleronde elk team nog winnen. Uiteindelijk kon er maar 1 de beste zijn en dat was het RODE TEAM met Petra, Drik, Iris, Cas, Cas, Kristel, Annelies, Carly, Rick, Camiel, Kris en Sanne!
Van Harte Gefeliciteerd!
De uitslag was als volgt:
1. Het rode team met 79 punten
2. Het witte team met 57 punten
3. Het blauwe team met 53 punten
Wij wensen jullie een knallende jaarwisseling en een skon 2014! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Camiel de Kort
    29 december 2013 om 16:52

    Manon en Jeroen,

    Bedankt voor deze zeer geslaagde avond.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder