Personeelsfeest bij ’t Hofke met Karwei Gemert

Het personeelsfeest bij ’t Hofke in Handel vieren, dat is precies wat de Karwei uit Gemert vandaag heeft gedaan. Met deze kei gezellige club van medewerkers was het geen probleem om er een mooi feestje van te maken met de Ik Hou Van Brabant spelshow!

Deze avond bestond uit de juiiste mix van drankjes, tapas hapjes, muziekvragen, quizvragen en leuke spellen als roddelen en het schortenspel en natuurlijk de nodige dosis humor en Brabantse gezelligheid! Team wit ging er als een speer vandoor, maar onder andere door al die min-punten die ze scoorden, was het voor team rood en blauw geen enkel probleem om het witte team in te halen!
Mede doordat team rood en blauw elkaar 10 minpunten gaven door “Ons Drieka” in te zetten, was bij de laatste vraag alles nog mogelijk. Uiteindelijk trok team Blauw aan het langste eind en won met 49 punten, gevolgd door team Rood met 40 punten en tot slot team wit met 19 punten.

Iedereen kei bedankt! Laat onder de foto’s een leuke reactie achter! Ook kans maken op kaarten voor Guus op 13 juni in Eindhoven? Volg ons dan nu ook op Facebook of boek voor bijvoorbeeld je familiedag nog snel een spelshow!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder