Personeelsfeest Andusta bij ’t Hôfke

Het personeelsfeest van Andusta was dit jaar weer eens bij ’t Hôfke in Handel en deze keer was het team van Pop-Up Uitjes weer van de partij, dit keer met de Just Beat It Show!

Het was alweer een jaar of 6 geleden dat we bij het personeelsfeest van Andusta aanwezig waren, toen tijdens de eindejaarsborrel. Dit keer werd er gestreden om de felbegeerde Just Beat It bokaal en natuurlijk weer de eeuwige roem! Ook dit keer was er weer volop strijd en lag het zeker niet aan jullie fanatisme, want er werd me toch een potje fanatiek meegedaan! Team blauw dacht deze avond wel even te winnen, maar hun voorsprong was niet groot genoeg om het geluk van team oranje voor te blijven. Tam Oranje ging uiteindelijk met 124 punten met de overwinning naar huis. Team blauw werd tweede met 114 punten en tot slot team groen met 90 punten.
Team Andusta, het was weer een mooi personeelsfeest! Op naar een volgende keer! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Natascha van Duijnhoven
    6 mei 2019 om 09:47

    Het was de tweede keer dat we dus via Pop-Up-Uitjes een spel op ons personeelsuitje gespeeld hebben. Echt niet normaal gezellig!! Iedereen werd meegesleurd in de feest-flow. Manon en team, weer super bedankt voor deze fantastische avond, de reacties van iedereen zijn GEWELDIG! (en voor de foto’s meteen ’s nachts nog verstuurd 😉 snelle service)
    groetjes van iedereen van team Andusta en tot de volgende keer

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder