Personeelsavond Canline uit Bladel

Vandaag waren we samen met onze partner bij Groepsaccomodatie Landduin in Hapert om een geweldige personeelsavond te verzorgen voor Canline uit Bladel! En aan de reacties te horen was het weer prima gelukt om er weer een heerlijke quiz avond van te maken!

Om het jaar af te sluiten werden de medewerkers van Canline bedankt met een jaarafsluitend diner, gevolgd door de Ik Hou Van Brabant spelshow. Deze avond waren de spelondelen in een mix van sferen als kerst, Brabant en zelfs nog een vleugje Limburg. Het witte team nam al gelijk de eerste plek in, maar het rode team bleef in hun kielzog. Ondanks alle inspanningen van het blauwe team, lukte het hen niet om in de buurt te komen van het witte team. In de laatste fase van de strijd kon ook het rode team niet meer bijbenen en na 2 spelrondes hadden we dan ook de volgende uitslag:
1. Het witte team met 96 punten
2. Het blauwe team met 69 punten
3. Het rode team met 54 punten

Wij wensen jullie allemaal hele goede feestdagen, een knallende jaarwisseling en alle goeds voor 2014! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!
Houdoe en bedankt
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Karel Broerse
  21 december 2013 om 15:06

  Manon en Jeroen , Erg leuke spelshow en goede mix van onderdelen . De foto’s spreken boekdelen , bedankt en succes met jullie verdere bedrijfsuitjes !
  Karel Broerse

 • Bart Jansen
  23 december 2013 om 20:52

  Het was inderdaad een leuke invulling van de avond. Een leuke bijkomstigheid was dat ik samen met het witte team gewonnen heb.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder