Originele kersborrel Willems bij d’Ouwe Tramhalte

De kerstborrel van Willems werd dit jaar origineel gevierd bij onze partner d’Ouwe Tramhalte in Duizel met de Ik Hou Van Kerst spelshow!

We schrijven Derde Kerstdag 2019, bij een mooi arrangement, waarbij er heerlijk gegeten werd en er voldoende gedronken kon worden, kon de Ik Hou Van Kerst spelshow niet ontbreken. Met de Elfjes, de Rendieren en de Kerstmannen werd er gestreden om de eeuwige roem en natuurlijk een unieke hoofdprijs. De show waar Ron vanuit zijn kruk probeerde om zijn team naar de overwinning te krijgen en waar onze traffic manager de Elfjes probeerde aan te sporen. En ook de show waarbij Karen haar Kerstmannen met moeite in bedwang kon houden 😉 Na 2 spelrondes werd wel duidelijk dat de Rendieren niet meer zouden winnen en uiteindelijk gingen de Elfjes er met de overwinning vandoor met 88 punten. De kerstmannen en -vrouwen werden 2de met 81 punten en tot slot de Rendieren met 22 punten.
Iedereen bedankt voor jullie enthousiaste en gezellige deelname aan deze originele kerstborrel en graag nog eens tot ziens! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Harry Ketelaars
  28 december 2019 om 00:17

  Het was een hele gezellige avond!

 • Frans van Boxtel
  29 december 2019 om 12:22

  Deze foto laat zijn dat dit toch wel gezelligste groep was terwijl de andere teams wel heel erg aan het strijden waren voor de overwinning .
  Ik wil jullie heel hartelijk danken voor de gezellige avond die wij hebben gehad .

 • Geert-Jan Willems
  3 januari 2020 om 14:31

  We hebben een gezellige personeelsavond gehad bij d’Ouwe Tramhalte te Duizel. Mede dankzij de leuke ‘Ik Hou van Kerst Spelshow’ van Pop-Up Uitjes.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder