Origineel uitje Fokus bij De Toren in Heeswijk-Dinther

Al voordat we De Toren in Dinther binnenliepen, hoorden we de dames van Fokus Wonen uit Uden al beppen en kletsen! Dat beloofde nog wat voor een avondje met Ik Hou Van Brabant, dat beloofde lachen, gieren en brullen te worden!

En zo was het dan ook gebeurd! Na een uurtje heerlijk “Live Cooking”, was het dan toch echt tijd om te starten met de Ik Hou Van Brabant spelshow. De dames werden ingedeeld in 3 groepen. Samen gingen ze de strijd aan om uiteindelijk met de mooiste prijs van Brabant naar huis te gaan. Met de benaderingsvragen over Brabant, afgewisseld met eigen vragen over Fokus, werden de eerste punten binnengehaald. De afwisseling van muziekvragen met het raden van bekende Brabanders en het befaamde schortenspel zorgde voor de nodige hilarische momenten!
Hoewel de ruststand nog ver in het nadeel van het blauwe team was en ver in het voordeel van het witte team, lag de einduitslag akelig dicht bij elkaar:

1. Het witte team met 76 punten
2. Het rode team met 73 punten
3. Het blauwe team met 70 punten

Witte team, van harte gefeliciteerd! En natuurlijk iedereen bedankt voor jullie enthousiaste deelname en graag nog eens tot ziens!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Jacqueline
  29 mei 2013 om 23:53

  Het was echt een super geweldige middag/avond, eentje om noooooooooit te vergeten!! Iedereen kei bedankt xxx

 • Ria Geerts
  1 juni 2013 om 13:30

  Nog nooit zo’n gezellig team-uitje meegemaakt, never change a winning team.

 • Ans V.
  3 juni 2013 om 23:07

  Het was kei, kei leuk en gezellig! Iedereen hartstikke bedankt en vooral Manon en Jeroen van ‘t “ik hou van Brabant” spel! Jullie hebben er een top-avond van gemaakt!! Ook Jeroen van “de Toren” super bedankt!