Origineel bedrijfsuitje Jan Linders Cuijk

Jan Linders, geboren in Limburg, gestorven in Boxmeer in Noord-Brabant. Toch een Brabants bedrijf dus! Voor alle medewerkers van filiaal Cuijk waren we deze avond te gast in Cuijk om weer een geweldige Ik Hou Van Brabant spelshow te presenteren!

Na een zoektocht naar blokhutten vond de organisatie het Doehuis in Cuijk, een prima locatie om een mooi feestje te bouwen! En dat is gelukt! In 3 teams werd gestreden om de overwinning. De strijd leek echter al vroegtijdig beslist. Het rode team had namelijk na een paar vragen al een voorsprong van 25 punten! Gelukkig hielden het witte en blauwe team de moed erin en gaven zij alles om ervoor te zorgen dat ze het rode team konden inhalen. Na 2 uur strijd bleek deze opgave toch onmogelijk te zijn geweest en het rode team ging er dan ook met de overwinning vandoor met 88 punten, gevolgd door het witte team met 75 punten en op een keurige derde plek het blauwe team met 52 punten!
Het was weer kei gezellig en we zien jullie graag nog eens terug! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter en like ons op Facebook!

Houdoe en bedankt!
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Jolanda
    18 november 2013 om 23:20

    Het was supergezellig en de wil om te winnen zat er bij ons rode team erg veel in!!!!

  • Jessica
    22 november 2013 om 23:41

    Het personeelsfeest was zeker gezellig en geslaagd(ook al had het blauwe team verloren) en iedereen heeft er van genoten,”ik hou van brabant” het was TOP!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder