Origineel bedrijfsuitje bij ’t Hôfke met KVL en Kerkers

Een origineel bedrijfsuitje, dat was de missie van de organisatie van het bedrijfsuitje voor KVL en Kerkers uit Asten. En dat was zeker gelukt dit jaar met de Ik Hou Van Brabant spelshow bij ’t Hôfke in Handel!

Bij binnenkomst was het al duidelijk dat we een “zware” avond zouden krijgen! De meeste waren zeker niet op hun mondje gevallen, maar gelukkig zijn wij wel wat gewend en met de nodige humor kwam het deze avond helemaal goed! In drie teams werd de strijd met elkaar aangegaan. Het was een strijd om de eeuwige roem en natuurlijk die felbegeerde eerste prijs van de Ik Hou Van Brabant show. Team Blauw had vanavond wat moeite om punten te scoren terwijl team wit en rood wel wisten hoe dat moest. Deze laatste 2 teams gingen mooi gelijkop, zowel in de eerste als tweede ronde. Ondanks de tactische aanpak van de Drieka’s door team blauw, kwamen ze nog flink wat punten te kort om te winnen. Met 25 punten werd team blauw derde. Team rood eindigde als tweede met 52 punten en team wit ging met maar liefst 148 punten met de overwinning naar huis!
Volgens ons was het de organisatie van deze avond prima gelukt om een origineel bedrijfsuitje te organiseren! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder